praktische informatie

Datum en tijd 
11 september 2020 
13.00 – 20.00 uur 

Locatie 
Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Westervoortsedijk 73, Arnhem 

Bereikbaarheid  
IPKW is goed bereikbaar met de auto en het OV. Het park ligt vlakbij de A12 en de Pleijweg.β€―Met de bus ben je in iets meer dan tien minuten vanaf Arnhem Centraal bij bushalte Kleefse Waard, tegenover de ingang van het park. 

OV vanaf Arnhem Centraal
Routebeschrijving auto

Parkeren 
Er is voldoende parkeergelegenheid rond het industriepark. Op en rond het terrein zijn er voldoende fietsenstallingen. 

Elektrische auto’s en waterstofauto’s 
Er zijn op IPKW circa 75 laadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s. Er is tevens een waterstoftankstation waar waterstofauto’s kunnen tanken. 

Toegankelijkheid 
De ontvangstruimte, de twee hoofdpodia en drie van de vijf subsessieruimtes liggen gelijkvloers. De twee overige subsessieruimtes zijn alleen per trap bereikbaar. Er zijn mindervalidetoiletten aanwezig bij Parkrestaurant De Waard, tegenover de congreshal.

Voertaal 
De lezingen op het Blue Stage zijn in het Engels of worden via een headset naar het Engels vertaald. Daarnaast worden er een of twee subsessies in het Engels gegeven en staat er diverse internationale partijen op het Inspiration & Meeting Area. Voor de rest is de voertaal Nederlands. 

Catering 
Koffie, thee en water worden gratis beschikbaar gesteld. Overige catering is voor eigen rekening. Er kan alleen met pin worden betaald.