Praktische informatie

We hebben op deze pagina een aantal praktische zaken op een rij gezet. Mis je informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via: info@thefutureofus.nl

The Future of Us – Breaking down Barriers

Waar: Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem
Wanneer: donderdag 28 september 2023
Toegang: Gratis 

Tijden

Het festivalterrein is geopend vanaf 12.30 uur. Om 13.30 uur begint het programma (klik hier voor de timetable). Het inhoudelijke programma loopt tot 18 uur, waarna we deze editie van The Future of Us feestelijk zullen afsluiten. Er kan dan nog tot 19.00 uur geborreld worden. Om 19.30 uur sluiten de poorten.

Adres en route

The Future of Us vindt plaats op Industriepark Kleefse Waard.

Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

IPKW is met de auto eenvoudig te bereiken via de A12 en de A325. Ook met het openbaar vervoer is IPKW goed bereikbaar. Vanaf het treinstation Arnhem Centraal kun je lijn 12, 43 of 60 nemen. Je kunt uitstappen bij bushalte Kleefs Waard, of voor lijn 60 bij halte IPKW. De meest duurzame manier om The Future of Us te bezoeken is natuurlijk op de fiets. Je kunt ook gebruik maken van een OV fiets vanuit Centraal Station Arnhem.

Op de grote parkeerplaats voor het Poortgebouw is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, je kunt vervolgens te voet het terrein op gaan. Bekijk hier de plattegrond van het festivalterrein.

Parkeren

Bij IPKW is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Er zijn laadpalen en een waterstoftankstation aanwezig.

Eten en drinken

Op het inspiratieplein kun je terecht voor een hapje en een drankje. Er is geen lunch mogelijkheid.

Kosten

Je kunt helemaal gratis een ticket bemachtigen voor The Future of Us via deze aanmeldlink. De tickets zijn gratis maar beperkt beschikbaar. We willen graag iedereen de kans geven om The Future of Us te bezoeken.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen? Vergeet dan niet je reservering te annuleren, zodat we iemand anders met je kaart kunnen blij maken. Annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van The Future of Us door een mailtje te sturen naar hello@thefutureofus.nl

Toegankelijkheid

The Future of Us is voor iedereen toegankelijk. Ook als je minder goed ter been bent.

Aanmelden

De inschrijving voor The Future of Us: Breaking down Barriers is geopend! Schrijf je snel in, want we hebben dit jaar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met je aanmelden, en dan zien we je graag op donderdag 28 september!