over The Future of Us

The Future of Us is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. Dit evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival.

Kom ook en stap in onze online tijdmachine. Terug in de tijd gaan we zeker niet, we kijken vooruit. Hoe ziet onze toekomst eruit? Onze economie draait op volle toeren, alles is circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Wat zeggen we? Innovaties reiken veel verder, tot in het heelal.

The Future of Us

Nee, dit zijn geen zweverige voorspellingen, hallucinaties of glazen bollen: er wordt al volop gewerkt aan deze zonnige toekomst. Dit is het moment om te ervaren waar we al toe in staat zijn en om mee te dromen met wat er nog staat te gebeuren. Maar we laten deze onwerkelijke situatie waar we ons nu in bevinden niet ongeroerd: hoe kom je duurzaam de crisis uit? Welke innovaties hebben juist nu tijdens deze crisis het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie?

Visionairs, uitvinders, waarmakers, politici, ondernemers, wetenschappers, studenten, startups en jij vinden elkaar op dit online festival. In de netwerkcarrousel worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld, innovaties krijgen een podium middels de razende reporter die het land in gaat en verhalen krijgen luisteraars. Op The Future of Us vinden, verbinden, vertellen en versnellen we.  

Op vrijdag 11 september 2020  stap je digitaal een andere wereld in.