initiatiefnemers van The Future of Us

Het festival The Future of Us is een initiatief van Stichting Kiemt en Industriepark Kleefse Waard (IPKW) dat ze samen met de provincie Gelderland en de Gemeente Arnhem organiseren. Om ook deze editie tot een succes te maken, zijn bijdragen van onze partners onmisbaar.

Kiemt

Kiemt is een netwerkorganisatie op het gebied van energietransitie en de transitie naar een circulaire economie in Oost-Nederland. Het versnellen van deze transities vraagt een gezamenlijke inspanning van startups, scale ups, bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Sinds 2005 heeft Kiemt hiervoor in Oost-Nederland een sterk netwerk opgebouwd. De aangesloten partners van Kiemt vormen een hecht innovatienetwerk waarin kansen worden benut door effectief te scouten, screenen en ondersteunen. Door de juiste mensen, initiatieven en projecten op regionaal, nationaal of internationaal niveau met elkaar te verbinden, krijgen idee├źn de kans zich te ontwikkelen tot vernieuwende, levensvatbare en duurzame producten, diensten of bedrijven. Want alleen door samenwerking kunnen we de transities tot een succes brengen!
Meer informatie over Kiemt: www.kiemt.nl

Industriepark Kleefse Waard

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een 90 hectare grote werklocatie die duurzame energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven wordt gewerkt aan de cleantech campus van de toekomst in Arnhem. Het is de ambitie van IPKW om in 2025 het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te zijn.


Met een breed scala aan faciliteiten wordt op IPKW een bruisende cleantech community aangemoedigd en gefaciliteerd. Huurders ontwikkelen en innoveren voor een schonere toekomst in een omgeving, die zowel vanuit bedrijfseconomisch perspectief als vanuit sociaal ondernemerschap interessant is. Er zijn volop kansen voor de ontwikkeling van energy startups en samenwerkingen met het onderwijs en de overheid: ontmoeting en kennisdeling staan centraal. Bovendien worden er op het park met grote regelmaat evenementen, bijeenkomsten en productlanceringen georganiseerd. Zo werken we met elkaar op een bijzondere plek, die barst van de historie, aan de energiecampus van de toekomst.
Meer informatie over IPKW: www.ipkw.nl

Initiatiefnemers Kiemt en IPKW