Teun van de Keuken

Keynote Teun van de Keuken

6 okt 2022 15.00 - 15.45   Podium Blue
Keynote Teun van de Keuken

Als voormalig presentator van De Keuringsdienst van Waarde heeft Teun de kijkers 20 jaar lang een kijkje in de wondere wereld van de voedselindustrie gegeven. Tevens maakte hij voor KRO-NCRV Pointer (hiervoor De Monitor) waarin hij maatschappelijke kwesties onderzoekt met behulp van de kennis, ervaringen en input van het publiek. Hiernaast heeft Teun begin 2021 het programma β€˜De vuilnisman’ gemaakt waar hij in de wereld duikt achter ons afval. Tevens is Teun de naamgever en initiatiefnemer van Tony’s Chocolonely.

Naast zijn presentatie werkzaamheden is hij columnist voor de Volkskrant. Naast zijn columns, is Van de Keuken ook trots auteur van vier boeken. β€˜Puur en Eerlijk’ is het eerste boek van Teuns hand. In 2017 verscheen Goed Volk, een persoonlijk en indringend verhaal van een niet zo typische Amsterdamse jeugd.

Tijdens The Future of Us geeft Teun een Engelstalige lezing op Podium Blue, toegespitst op het thema β€œBreaking down barriers”. Direct na de lezing is er mogelijkheid om vragen te stellen in een Q&A.

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV