Studio26

Urban Dance performance

8 okt 2020 n.n.b.
Urban Dance performance

Feestelijke afsluiting met live performance. De nieuwe generatie laat met deze Urban Dance performance zien dat diversiteit, innovatie en verbinding centraal staan in de toekomst.

Studio26 is een podium voor creatieve industrie. Zij zijn altijd bezig met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en kansen, zowel op het gebied van kunst en cultuur als daarbuiten. Duurzaamheid is een kernthema voor het bedrijf. De hoofdvestiging is gebouwd met sustainable materialen in een groene omgeving, zodat zij op hun eigen manier kunst en natuur kunnen verbinden.

Deze ontdekkende houding geven ze graag door aan de studenten van de Urban Dance opleiding van Rijn Ijssel, waarvan Studio26 als partner het inhoudelijke lesprogramma verzorgt. Ze stimuleren deze studenten om te blijven ontwikkelen als performer én als mens. Het is immers deze nieuwe generatie die met hun innovatieve en inspirerende ideeën de wereld weer zal veranderen.

Deze energieke performance staat voor een blik op de toekomst, waar diversiteit, innovatie en verbinding centraal staan. Met de snelheid van de technieken waardoor de wereld iedere seconde lijkt te veranderen, is er No time to waste.

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV