Meld je nu aan voor The Future of Us 2023!

24 jun 2024
Meld je nu aan voor The Future of Us 2023!

Hét evenement voor de energietransitie en circulaire economie opent de inschrijvingen. Bemachtig nu je kaartje voor The Future of Us op 28 september!

De aanmeldingen voor The Future of Us 2023 zijn officieel geopend. Dit is dé kans om deel uit te maken van een inspirerend en baanbrekend evenement waarin we samenwerken om de energietransitie en de overgang naar een circulaire economie te versnellen.

The Future of Us 2023 vindt uiteraard weer plaats op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Met het thema van dit jaar: “Breaking down Barriers”. Een dijk van een event waarbij we de obstakels willen overwinnen die de transities op dit moment belemmeren. We willen muren doorbreken tussen sectoren, plannen en uitvoering, en gedrag. Maar ook letterlijke grenzen tussen landen, regio’s, taal, cultuur en wet- en regelgeving slechten. Het is tijd om samen te komen en samen te werken aan een duurzame toekomst.

Dit evenement op donderdag 28 september biedt een unieke gelegenheid om inspirerende sprekers te horen, deel te nemen aan boeiende sessies en te netwerken met experts en professionals op het gebied van energietransitie en circulaire economie. Laat je inspireren door innovatieve ideeën, ontdek nieuwe mogelijkheden en leg waardevolle connecties die de weg kunnen effenen voor toekomstige samenwerkingen.

Aarzel niet en meld je vandaag nog aan via onze website. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is een “first-come, first-served” basis, dus zorg ervoor dat je jouw plek niet mist!

Samen kunnen we de barrières doorbreken en de weg vrijmaken voor een duurzame toekomst. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op The Future of Us 2023!

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV