The Future of Us

uitgelicht

The Future of Us goes digital

15 jul 2020
The Future of Us goes digital

Het congrestival The Future of Us zal op vrijdag 11 september hybride plaatsvinden vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard. Een wervelende showΒ met een aaneenschakeling van diverse programmaonderdelen uit het oorspronkelijke geplande live-event in combinatie met een aantal nieuwe onderdelen.

Dynamisch programma
Keynotes geven een woord op afstand, interessante sprekers worden geΓ―nterviewd door de dagvoorzitter en we sluiten af met de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs met Jan Terlouw live vanuit zijn woonkamer. We trekken erop uit met de razende reporter die ons meeneemt in de toekomst: we horen wat de visie van futurologen op het klimaat is, we gaan op reis met het afval van Oost-Nederland, ontmoeten briljante koppen achter het waterstofcluster en laten de laatste snufjes op het gebied van innovaties zien.

De situatie waarin we ons nu bevinden laten we niet ongeroerd: hoe kom je duurzaam de crisis uit? Welke innovaties hebben juist nu tijdens deze crisis het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie? Wat voorspelt de toekomst in duurzaamheid en waar moeten we op bedacht zijn straks?

Kortom, dit wil je niet missen! Bestel je gratis ticket en doe mee, tijdens de show kun je vragen, opmerkingen en ideeΓ«n inbrengen via de chat-functie en is er de mogelijkheid om te netwerken in de netwerkcarrousel.