Thema van The Future of Us 2023: Breaking down Barriers

25 sep 2023
Thema van The Future of Us 2023: Breaking down Barriers

Kick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition at The Future of Us 2023!

Maak je klaar voor een grensverleggend evenement! Dit jaar staat The Future of Us op donderdag 28 september in het teken van het thema ‘Breaking down Barriers’. We moeten de muren doorbreken die de energietransitie en de overgang naar een circulaire economie in de weg staan. Denk aan barriΓ¨res tussen sectoren, landsgrenzen en regio’s, taal en cultuur, of en wet- en regelgeving. Dat zijn voorbeelden van onderwerpen waar we ons op gaan richten tijdens deze 5e editie van The Future of Us in 2023!

Een kleine sneak peak

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Journalist en programmamaker Teun van de Keuken, bekend van o.a. β€˜Keuringdienst van Waarde’ en ’Tony’s Chocolonely’ zal over dit thema komen spreken. En ook Rico Bakker, podcastmaker en schrijver van het boek β€˜De kracht van een slecht idee’ als middel om onconventionele antwoorden te vinden op essentiΓ«le vraagstukken, is van de partij.

Zet 28 september in je agenda!

Laten we samen grenzen verleggen en de weg vrijmaken voor een duurzame toekomst. Jouw deelname aan The Future of Us 2023 is een stap in de richting van een wereld waarin we samen barrières doorbreken! Zet dus donderdag 28 september, 13.30-19.00 uur, in je agenda en meld je aan!

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV