Luc Kikkert, Kevin Rijke, Christianne van der Wal

Opening Middag Programma met Raymond Reesink

8 okt 2020 15.00 - 15.15
Opening Middag Programma met Raymond Reesink

Dagvoorzitter Raymond Reesink ontvangt initiatiefnemers Luc Kikkert en Kevin Rijke aan tafel en spreekt met Christianne van der Wal van de provincie Gelderland over de stand van zaken.

Luc Kikkert is sinds 2017 directeur bij Kiemt. β€˜Ik krijg energie van alle projecten waar wij als kiemt aan mogen bijdragen. Iedere participant of deelnemer Kiemt op eigen wijze een betere wereld. Met elkaar helpenΒ wij elkanders doelstellingen te bewerkstelligen. Op weg naar een energie-neutrale circulaire wereld’.

Kevin Rijke, directeur Industriepark Kleefse Waard. β€˜IPKW is één groot proefveld voor duurzaamheid, waar we samen met onze huurders, partners, kennisinstellingen, overheden en stakeholders werken aan een circulaire economie. Na een succesvolle tweede (online) editie zijn we vol enthousiasme begonnen aan The Future of Us 2021 in een hybride vorm. Β Het evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival’.

Christianne van der Wal is namens de VVD Gelders gedeputeerde en verantwoordelijk voor economie en innovatie, mobiliteit (exclusief openbaar vervoer), luchtvaart,Β gebiedsagenda Gelderse Corridor en FruitDelta, project Rail Terminal Gelderland en project Beter Bereikbaar Wageningen.

 

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV