Jan Terlouw en Luc Kikkert

Jan Terlouw Ambitieprijs

11 sep 2020 15.50 - 16.05
Jan Terlouw Ambitieprijs

De Jan Terlouw Innovatieprijs bestaat dit jaar 10 jaar!  De prijs bestaat uit een hoofdprijs en de ambitieprijs.

Hij komt er weer aan: de Jan Terlouw Innovatieprijs 2020. Dit jaar reikt Jan Terlouw de prijs voor de meest innovatieve en duurzaamste ondernemer van Oost-Nederland uit op The Future of Us – Goes Digital.

Genomineerd voor de ambitieprijs zijn de start-ups AeroCount (met fijnstofdetectiesysteem), XINTCglobal (met modulaire waterstof generator) en Waste Works (met buffer trottoir).

De Jan Terlouw Innovatieprijs is een prijs voor duurzame en innovatieve ondernemingen die sinds 2011 jaarlijks door Kiemt wordt uitgereikt. Hiermee stimuleren we ondernemers die verder kijken dan vandaag en met duurzame innovaties de toekomst dichterbij brengen. De prijs is een erkenning aan deze visionairs. De hoofdprijs omvat 10.000 euro prijzengeld en ruime media-aandacht.

Naast deze hoofdprijs is er een ambitieprijs. Deze prijs is bedoeld als aanmoediging, gericht op start-ups en klein MKB (max. 10 werknemers) die werken aan de ontwikkeling van duurzame innovaties, maar die nog in een vroege fase van ontwikkeling zitten. De ambitieprijs omvat 5.000 euro prijzengeld en 5 dagen advies/ondersteuning door Kiemt.

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV