Programma volledig bekend!

27 jun 2022 n.n.b.
Programma volledig bekend!

Het gehele programma is sinds deze week bekend en staat online. Er zijn twee podia, de Blue en Pink Stage, waar tegelijkertijd programma onderdelen zullen plaatsvinden. Bang dat je iets mist? Geen zorgen, alles is later terug te kijken.

Het festival start met een prikkelend en verdiepend ochtendprogramma. In de verdiepingssessie met HAN SEE CafΓ© wordt gedemonstreerd hoe waterstof als energiedrager kan werken en een antwoord kan bieden op het vraagstuk van de energietransitie. Regio Foodvalley Circulair neemt ons mee in hun onderzoek over het tegengaan van voedselverspilling. Met Go4Export reizen we voorbij de grenzen en stellen we de vraag hoe de samenwerking tussen Nederland en Duitsland de innovatie op het gebied van waterstof gaat versterken en versnellen. 

Luc Kikkert (Directeur Kiemt), Kevin Rijke (Directeur IPKW) en Christianne van de Wal (Gedeputeerde Staten van Gelderland) zorgen voor een daverende opening van het uitdagende middagprogramma. Schrijfster en theatermaker Marjolijn van Heemstra geeft een poΓ«tische en filosofische voordracht over haar visie op de New World. Op de twee podia, Blue en Pink Stage, vertellen keynotespeakers, waaronder econome Barbara Baarsma (Rabo Carbon Bank) en Tine Hens (schrijfster van boeken zoals o.a. Het is allemaal de schuld van de Chinezen) meer over hoe de financiΓ«le wereld een oplossing kan bijdragen aan het CO2 probleem en hoe een sociaalecologische economie mogelijk is. In het onderdeel Leiders van de Toekomst reflecteren Werner Schouten, Roos Janssen en Kelly Ruigrok op de grootste uitdagingen van de toekomst. Ook reist Lisanne Halleriet, als razende reporter mΓ©t filmcrew door de regio en neemt ze je mee in de wereld van CONNECTR energy innovation, het nieuwe SmartLab van Wageningen University & Research en textiel– en afval recycling in de regio. 

De gehele dag zal er een parallel netwerk platform actief zijn waar bedrijven, start-up en studenten elkaar kunnen ontmoeten. Mis deze kans niet en meld je aan voor dit gratis festival!

Klik hier voor het volledige programma.

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV