Jan Jonker

Duurzaam Organiseren

8 okt 2020 15.25 - 15.40
Duurzaam Organiseren

Duurzaam, circulair en inclusief organiseren is voor elk bedrijf een must. Dat vraagt om een generatie businessmodellen gebaseerd op anders denken over impact en waardecreatie.  

Jan Jonker, Niels Faber en 10 medeauteurs hebben anderhalf jaar lang gewerkt aan een boek over duurzaam organiseren. Hun Business Model Template biedt aan de hand van 3 fasen en 10 stappen een gestructureerde aanpak, waarmee een nieuw duurzaam businessmodel kan worden ontwikkeld of een bestaand businessmodel kan worden verduurzaamd. 

Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In het vormgeven van de transitie naar een duurzame samenleving geeft hij handvatten voor het ontwikkelen van nieuwe, duurzame businessmodellen. Jonker is betrokken bij ruim 25 boeken over duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Het boek Duurzaam Organiseren: Template voor het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen wordt uitgegeven door Boom/Management Impact en is als e-boek gratis te downloaden.  

Meer info: website Nieuwe Business Modellen

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV