Ine Stultjens, Ruud Koornstra en Ton Hauzer

Innoveren in tijden van Corona

8 okt 2020 15.25 - 15.40
Innoveren in tijden van Corona

Aan tafel: Activistisch ondernemer Ruud Koornstra, Ine Stultjens, manager marketing en communicatie van Koninklijke Auping en Ton Hauzer, directeur van UC-Technologies Zalbommel en voorzitter van Metaalunie Gelderland praten over innoveren tijdens de coronacrisis.

 

Ruud Koornstra is een rasondernemer die betrokken was bij de oprichting van televisieproductiemaatschappijen als ID@Dtv (onder meer bekend van β€˜Lingo’ en β€˜Villa Felderhof’). Sinds 2001 houd hij zich voornamelijk bezig met de oprichting van duurzame ondernemingen. Koornstra is sinds november 2016 voorzitter van de duurzame ondernemersvereniging De Groene Zaak. Hij staat op plaats 15 van de Duurzame 100 van Trouw. Tijdens de Nationale Klimaattop werd Koornstra afgelopen jaar benoemd tot de eerste β€˜Nationale Energiecommissaris’.

Beddenfabrikant Auping uit Deventer is opeens naast fabrikant van kwaliteitsbedden ook producent van mondkapjes. Ine Stultjens, manager Marketing & Communication bij Koninklijke Auping, praat over deze enerverende periode.

Ton Hauzer, directeur van UC-Technologies en voorzitter van Metaalunie Gelderland, is als ondernemer, bestuurder en werkgroep lid al jaren nauw betrokken bij het thema circulair ondernemen en duurzaamheid. Als deelnemer van het project De circulaire Metaalketen, lid van de BOOST werkgroep circulariteit en initiatiefnemer van het Metaalunieproject duurzaam inkopen.

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV