Genomineerden Jan Terlouw Innovatieprijs en Ambitieprijs

25 mrt 2023
Genomineerden Jan Terlouw Innovatieprijs en Ambitieprijs

De genomineerden voor de Jan Terlouw Innovatieprijs en Ambitieprijs zijn bekend! Uit alle aanmeldingen heeft een expertcommissie maar liefst acht baanbrekende innovaties geselecteerd voor deze prijzen.

Voor de Jan Terlouw Innovatieprijs zijn genomineerd: H2Trac BV met de Elektrische trekker E-OX, Callic BV met de Aquathermie Skid en HyMatters met de Waterstoftrailer.

Voor de Jan Terlouw Ambitieprijs zijn maar liefst vijf innovaties genomineerd, te weten: Zenon Energy met de Zenon Titan – Titanaan batterijen, Pureps BV met het circulair maken van EPS (piepschuim), Qconcepts Design & Engineering BV met de Zero Emission Shipping, Omlab met de BuildMatterial en NoPalm Ingredients met Microbiele olie uit reststromen als vervanger van palmolie.

Nu de genomineerden bekend zijn, is het aan de jury om in beraad te gaan. Tijdens The Future of Us worden de winnaars van zowel de Innovatieprijs als de Ambitieprijs bekendgemaakt. We zijn zeer verheugd dat Jan Terlouw hoogstpersoonlijk aanwezig is om de awards aan de winnaars uit te reiken! Meer informatie over de Jan Terlouw Innovatieprijs vind je hier.

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV